Strategisk plassering i hjertet av Bodø

Tilpassede lokaler for alle næringsbehov

Om Bodø Næringspark

  • Strategisk Plassering i Bodøs Hjerte

    Bodø Næringspark er mer enn bare et handelssenter; det er et knutepunkt for butikker med plasskrevende varer og proffbutikker i Nordland. Kun 2km fra bykjernen og under 4km fra flyplassen, er vår beliggenhet ideell for virksomheter som verdsetter nærhet til både Bodø Nasjonalhavn og jernbaneterminalen. Vår sentrale plassering betyr bedre tilgjengelighet for dine kunder og optimal logistikk for din virksomhet.

  • Tilpassede Lokaler for Alle Næringsbehov

    Med en bygningsmasse på hele 31.000m2, tilbyr vi et mangfold av lokaler som kan tilpasses ethvert behov. Lokaler på opp til 1.100 m2 med takhøyde opp til 6 meter som egner seg godt til butikk, proffbutikk og/eller lager. Kontorlokaler som spenner fra et enkelt kontor til romslige kontorlokaler opp til 500m2 . Våre lokaler er designet for å romme både plasskrevende varer og profesjonelle kontorløsninger, slik at din virksomhet kan trives og vokse.

  • God Tilgjengelighet med Store Parkeringsområder

    Bodø Næringspark forstår viktigheten av enkel tilgjengelighet for både ansatte og kunder. Med vårt betydelige uteareal tilbyr vi rikelig med plass for utelager. Videre garanterer vi enkel intern logistikk og store dedikerte parkeringsområder.

Det perfekte sted for etablering!

Sentralt - lett tilgjengelig - fleksibelt -god logistikk.

Ofte stilte spørsmål

  • Bodø Næringspark er stolt vert for omtrent 30 ulike virksomheter som dekker en rekke forskjellige sektorer og tjenester. Disse virksomhetene sysselsetter til sammen rundt 200 ansatte, noe som vitner om Næringsparkens betydning som et forretningsknutepunkt i Bodø.

  • Vår næringspark er strategisk plassert for optimal tilgjengelighet. Vi ligger kun 2 km fra bykjernen, med Bodø Nasjonalhavn og jernbaneterminalen som våre nærmeste naboer. I tillegg er vi under 4 km fra Bodø flyplass, noe som gjør oss til et ideelt sted for virksomheter som krever god tilgjengelig i forhold til havn, jernbane og flyplass.

  • Vi tilbyr et bredt spekter av lokaler for å møte de varierte behovene til næringslivet. Til butikk- og lagervirksomhet med arealer fra 100m2 til 1.200m2 og takhøyde opp til 6 meter og til kontorlokaler som varierer fra et enkelt kontor til romslige områder på 500m2.

  • Bodø Næringspark har prioritert gode trafikale forhold og rikelig med parkeringsplasser for både ansatte og besøkende. Vårt omfattende uteareal sikrer at det alltid er tilgjengelig parkering, og vår sentrale beliggenhet betyr enkel tilgang til og fra parkeringsområdene.

Kontakt oss

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Energihuset og dele vår flotte beliggenhet med deg. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om våre kontorlokaler og tjenester

Adresse: Teglverkveien 15-19
Telefonnummer: 905 97 110
Epost: Magne@risvikm.no

Besøk oss

Tegelverkveien 15
8006 Bodø

Kontaktperson
Magne Risvik
Magne@risvikm.no
905 97 110